Els operadors judicials reclamen als tribunals que es posin d’acord

Mentre la secció civil de la Batllia està fent providències suspenent tots els tràmits, a la sala homòloga del Tribunal Superior es manté l’activitat

-
-
Els operadors de la Justícia -com bona part de la societat, cadascú en el seu terreny- van bojos. La poca claredat de les instruccions generals donades pel Consell Superior de la Justícia i la falta de consonància entre els diferents organismes jurisdiccionals està traient de polleguera els advocats, els procuradors i altres professionals que col·laboren amb els tribunals. De mesures de protecció, els darrers dies se n’han imposat més, però això no treu el desordre.

Les fonts consultades han assegurat que és comprensible que es mantinguin l’activitat per a tot allò inajornable, de guàrdia, on hi hagi detinguts o presos, també s’entén que els terminis fixats per llei, com que no hi ha hagut encara temps per dictar cap modificació, es mantinguin inalterables, però no s’entén que en un cas d’excepcionalitat no hi hagi un major acord entre jurisdiccions per anar tots a l’una.

En aquest sentit, algunes de les fonts consultades han explicat que mentre la secció civil de la Batllia està fent providències suspenent tots els tràmits, a la sala homòloga del Tribunal Superior es manté l’activitat i, per exemple, es notifiquen providències donant un marge de temps limitat a les parts concernides a fer al·legacions davant segons quins tràmits, una situació que no s’acaba de comprendre.

Comentaris (1)

Trending