Els Estats Units validen un mètode de cribatge de la Covid-19 produït a l'Arieja

És una solució de diagnòstic completa, que compleix amb els més alts requisits de rendiment i qualitat.

-
-
L'empresa BioMérieux, amb tallers de fabricació a l'Arieja (al costat de Foix) i també a Salt Lake City, ha rebut l'autorització dels Estats Units per vendre els seus productes. Segons 'Les Echos', la companyia va anunciar dimarts que l'Administració d'Aliments i Medicaments dels Estats Units. li havia donat llum verda per vendre urgentment les seves proves Biofire Covid-19, dissenyades per a un cribratge massiu.

Davant la urgència de l'epidèmia de COVID-19, BioMérieux es compromet a oferir una solució de diagnòstic completa, que compleixi amb els més alts requisits de rendiment i qualitat.

Una primera prova, anomenada SARS-CoV-2 R-GENE, produïda a l'Arieja, ha de ser aprovada per la Comissió Europea i estarà subjecta a una autorització per a ús d'emergència de l'Agència Americana de Medicaments Una vegada estigui aprovada es pot produir a escala industrial a Verniolle, entre Foix i Pamiers.

La prova es realitza amb un hisop nasofaringi i pot diagnosticar si el pacient té coronavirus en 45 minuts. És sis vegades més ràpid que el diagnòstic molecular utilitzat fins ara. Però aquestes proves només poden ser realitzades pels que posseeixen les plataformes d'anàlisi amb màquines molt específiques, també desenvolupades per BioMérieux.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending