Els comerços en general podrien tornar a l’activitat l’1 de juny amb l’activació de les rebaixes d’estiu

Els establiments d’articles d’ús personal hauran d’adoptar un seguit de mesures tendents a evitar contagis i la propagació eventual del virus

-
-
Els comerços en general, com els de roba, calçat o complements diversos, és molt probable que puguin tornar-se a posar en marxa a partir de l’1 de juny. El que és segur és que en el mateix moment que aquests establiments puguin tornar a l’activitat quedarà automàticament activada la temporada de rebaixes d’estiu.

Així ho ha confirmat el ministeri d’Economia a diversos col·lectius comercials, com per exemple l’Eix Central, que engloba establiments de l’avinguda Meritxell, de l’avinguda Carlemany (Vivand) i del Fener Bulevard. La data no ha estat confirmada del tot i, ara per ara, sols es tracta d’una especulació amb fonament dins del sector. El que sí que és clar, i és així com s’ha traslladat als socis de l’associació, que el “ministeri d’Economia ha confirmat que les rebaixes aquesta temporada d’estiu començaran en la mateixa data que s’autoritzi l’obertura dels comerços”.

Evidentment, sobretot aquells establiments d’article d’ús personal i que necessiten normalment emprovar-se prèviament, com els de roba o calçats, hauran d’adoptar un seguit de mesures. De fet, tots els establiments a mida que vagin obrint ho podran fer amb prevencions especials. Però en aquest cas, a banda de les mesures per als dependents i els clients, o les limitacions d’aforament, també s’hauran d’observar particularitats en relació amb els articles que es posin a la venda.

Comentaris (3)

Trending