Els col·lectius vulnerables tindran una hora reservada a les botigues d'alimentació

Un nou decret de Govern també prohibirà a les farmàcies fer publicitat per a la venda dels seus productes

-
-
El ministre portaveu, Eric Jover ha anunciat l'aprovació d'un nou decret que obliga els establiments d'alimentació perquè la primera hora d'obertura estigui reservada als col·lectius més vulnerables. Fins ara això era una recomanació i ara passa a ser una obligacióTambé es prohibeix a les farmàcies fer publicitat per a la venda dels seus productes.

Pel que fa al lliurament a domicili, el decret obligarà a que la preparació de les comandes es faci fora de l'horari d'obertura, Jover també ha dit que el tancament de la resta de comerços i serveis s'allargarà i que s'ha d'acabar de decidir en la reunió setmanal del consell de ministres.

Les mesures actuals acaben aquest dijous. "A ningú se li escapa que les dades sanitàries encara no estan en aquella situació que deia el ministre de Salut d'aplanar la corba de contagis i en aquest sentit creiem que és prudent allargar aquest procés de tancament uns dies més".

El ministre portaveu també a fet esment al que els establiments que necessitin mascaretes les poden demanar al correu puntempresa@govern.ad. Ha acabat la seva compareixença  amb una nova crida a la disminució de la mobilitat i alerta de l'avís meteorològic per nevades de dimecres.i de dijous.


 

 

Comentaris (4)

Trending