Els bombers sufoquen un petit incendi en un establiment de restauració de Prat de la Creu

Els agents del cos encara estan intervenint en un incident que tindrà en el fum, aparentment, la seva major repercussió en el local

-
-
El cos de bombers ha hagut de presentar-se fa poca estona, amb tres camions, a un establiment de restauració del carrer Prat de la Creu davant una alerta de fum i possible incendi. En el moment del succés, el restaurant, amb un forn de llenya important, estaria tancat al públic, segons fonts coneixedores dels fets. En principi, tot haurà quedat amb un ensurt i amb la repercussió que tingui en el local el fum.

L’avís l’haurien donat els operaris d’un altre negoci que hi ha a la planta superior de la pizzeria afectada. Aquests treballadors haurien detectat la presència anormal d’una fumera i han alertat el cos de bombers. Després d’accedir al local, els bombers han sufocat les petites flames que suposadament s’haurien originat a l’esmentat forn i, sobretot, haurien airejat l’espai afectat per la fumera. Per ara, l’abast de l’incident no tindria més transcendència i més enllà dels lleus danys materials no s’hauria de lamentar altra incidència.


Leyenda

D'entrada hi ha hagut un bon desplegament d'efectius però a mida que s'ha vist l'abast de tot plegat i s'ha donat per controlada la situació, ràpidament i ha hagut un replegament de vehicles. No obstant, en ser un lloc tan cèntric, de seguida s'ha omplert de curiosos i de persones interessades en intentar saber què havia passat.

Comentaris

Trending