Elogis unànimes per l’excel·lent paper d’Albert Llovera al Dakar

El pilot andorrà acaba en el quinzè lloc a la categoria de camions, la seva millor classificació de totes les edicions que ha participat al ral·li

-
-

Col·lar-se en el top-15 de la categoria de camions al ral·li Dakar li està valent a Albert Llovera tota mena d’elogis dins i fora del món del motor. Dins i sobretot fora d’Andorra. Llovera ha fet un més que excel·lent Dakar i a la meta ha explicitat la seva satisfacció davant els presents a l’arribada amb una coreografia improvisada amb la cadira de rodes inclosa. El pilot andorrà ha destacat el fet que ser quinzè en la categoria en la qual competia és el millor resultat assolit en totes les edicions que ha participat de la dura competició automobilística.

Llovera ha certificat el quinzè lloc a la general amb un catorzè lloc en la darrera etapa. A Andorra, el seu entorn ha estat molt pendent de les evolucions del pilot. La seva mare, sense anar més lluny, comentava satisfeta no ja la plaça assolida per Llovera sinó el fet que hagués acabat a la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, durant la celebració de la tradicional escudella de Sant Antoni. En aquest acte més d’un i de dos, de les autoritats i dels organitzadors, comentaven la participació de Llovera amb satisfacció i orgull.

També fora de les fronteres andorranes, l’excel·lent Dakar d’Albert Llovera no ha passat gens desapercebut. Al volant d’un Iveco De Rooy, el pilot andorrà ha estat protagonista de nombroses atencions mediàtiques. La seva empatia també hi fa molt. La bandera tricolor no només l’ha pogut lluir Llovera a la meta de Quiddiya, a l’Aràbia Saudita. També han aconseguit acabar el ral·li l’equip de Forestal format pels residents russos a la Massana Ilya Rouss i Anton Yarashuk.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending