Torres i Martisella salten a l’arena encampadana per defensar “la bona feina feta”

L’encara ministre de Turisme no evita llançar un dard als seus rivals, tot recordant que Agrupament “està a la dreta” i que “caldrà veure com reben els seus electors la decisió de fer el pas a nivell nacional”

Martisella i Torres Falcó, al centre, amb els dos presentadors: Torres Arauz i Mas.
Martisella i Torres Falcó, al centre, amb els dos presentadors: Torres Arauz i Mas. G.P.

Com fa quatre anys, Jordi Torres Falcó i Maria Martisella lideren la candidatura ‘taronja’ a Encamp. L’encara ministre de Turisme avança la voluntat de defensar durant una campanya que “no serà fàcil” la “bona feina feta”. També ha aprofitat per llançar un dard cap als seus rivals, tot recordant que Agrupament Encampadà “està a la dreta” i preguntar-se com valoraran els seus electors la decisió de fer el salt a la política nacional.

Els ex cònsols encampadans Josep Maria Mas i Jordi Torres Arauz han estat els presentadors de la candidatura que lideren l’actual ministre de Turisme i Martisella. Ho han fet aportant 46 avals i amb Pere Marsenyach, Jenifer Iglesias i Esther París de suplents. I, sobretot, “amb il·lusió” i amb “l’objectiu de defensar la feina feta”, en especial, “la gestió de la pandèmia”.

En aquest sentit, Torres ha tret importància al fet que, juntament amb Marín, sigui dels pocs ministres de DA que es presenten a primera fila de les candidatures. “Tots donem suport a un projecte i a un candidat que és Xavier Espot”, ha indicat. A banda, ha defensat que “s’ha fet bona feina, malgrat que algunes decisions puguin no agradar tothom”.

Sobre el fet que només hi hagi dues llistes en disputa, ha advertit que “cap elecció és fàcil” i, per tant, ha deixat clar que “lluitarem per arribar a tots els electors”. No ha evitat, però, referir-se als rivals: l’aliança entre Partit Socialdemòcrata i Agrupament. “M’ha sorprès”, ha admès, tot argumentant que la formació de Susagna Venable “sempre havia dit que era d’àmbit parroquial i ara fa el salt a l’arena nacional; veurem com ho veuen els seus electors”. També ha volgut recordar que AE “està més cap a la dreta”.

WhatsApp Image 2023 02 12 at 23.18.55

Comentaris (9)

Trending