PS SDP+ es posa al costat dels veïns d'Arinsal contra la nova urbanització al costat del telecabina

La coalició socialdemòcrata a la Massana urgeix el comú a presentar els estudis de càrrega de la parròquia per “aturar aquest desgavell”

Michel Moliné amb altres candidats de PS SDP+ a la Massana a Arinsal
Michel Moliné amb altres candidats de PS SDP+ a la Massana a Arinsal

L'oposició veïnal al nou projecte urbanístic previst a Arinsal als camps que hi ha just a la sortida del telecabina ha rebut el suport de la candidatura de PS SDP+ a la Massana. Michel Moliné s'ha mostrat contrari a la construcció d'una unitat immobiliària de 32.000 m quadrats al centre del poble.

L'aliança socialdemòcrata també ha volgut aprofitar “l'altaveu de les eleccions” per demanar al comú que faci com més aviat millor els informes de càrrega per saber com quedarà finalment el projecte. Moliné creu que és l'única manera de frenar “aquest desgavell”, ja que el poble d'Arinsal “no podrà suportar el miler que d'habitants nous que podran residir en aquest nou complex immobiliari”. Ha insistit que les infraestructures i els serveis no estan preparats per assumir les necessitats de tanta gent. Precisament els veïns d’Arinsal contraris al projecte han convocat una reunió de poble aquest dimecres al quart d’Arinsal per informar sobre el nou complex urbanístic.

 

Comentaris (3)

Trending