Montaner: “Passar d’un conseller a tres és una victòria”

Andorra Endavant esdevé la quarta força política a la llista nacional i tindrà grup parlamentari propi, capitanejat per Carine Montaner que assegura que seran el contrapoder

Carine Montaner, Noemí Amador i Marcos Monteagudo
Carine Montaner, Noemí Amador i Marcos Monteagudo

Andorra Endavant tindrà grup parlamentari propi al Consell General, sent la quarta força política més votada a la llista nacional. La cap de llista, Carine Montaner, que ha estat consellera no adscrita bona part d’aquesta darrera legislatura ara passarà a tenir tres consellers. Per a ella, els resultats d’aquesta nit són una petita victòria i assegura que “serem el contrapoder”.

Montaner va dir que volien tenir, com a mínim, grup parlamentari propi i l’objectiu s’ha complert. La formació d’Andorra Endavant ha estat la quarta força més votada a la llista nacional per davant de Liberals i d’Acció. Es presentava com un partit sense color polític i des d’alguns sectors se’ls ha titllat de populistes. El seu discurs, però ha calat en una part de l’electorat que els permetrà tenir tres consellers. Assenyala que “tenir tres parlamentaris és una victòria veient com altres formacions amb molt més pressupost com el PS també s’han quedat amb tres”. Concretament, esdevindran consellers generals, la pròpia Carine Montaner, Noemí Amador i Marcos Monteagudo.

“No entenc com amb el descontentament que hi ha DA hagi obtingut majoria absoluta i nosaltres serem el contrapoder”

La futura consellera general també s’ha referit a la majoria absoluta de Demòcrates i no entén el resultat. “No havia vist mai tant descontentament a tot arreu, hi ha molts andorrans que estan marxant d’Andorra, gent que no arriba a final de mes i veure DA amb 16 consellers em deixa sense paraules”, ha expressat. Afegeix que els Demòcrates faran el que voldran i nosaltres serem el contrapoder perquè sempre hem dit que o governàvem o estaríem a l’oposició”.

Carine Montaner rebent el suport dels membres del seu partit
Carine Montaner rebent el suport dels membres del seu partit

Andorra Endavant havia presentat tres llistes territorials, concretament a Sant Julià, Ordino i a Andorra la Vella, que no han pogut obtenir la victòria. Sobre si es pensa en les eleccions comunals, Carine Montaner ha dit que hi començaran a treballar. Encara queda molt per al desembre i veurem si es podrà confeccionar alguna llista.

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending