Marsol es torna a ‘vestir de cònsol’ per fer campanya a Ciutat de Valls

La candidat demòcrata en la territorial d’Andorra la Vella anuncia que a l’estiu es posaran en marxa les obres de l’anhelat centre de salut, que tenen un pressupost d’uns 400.000 euros

Conxita Marsol a Ciutat de Valls aquest migdia.
Conxita Marsol a Ciutat de Valls aquest migdia.

La candidata de Demòcrates a Andorra la Vella, Conxita Marsol, s’ha tornat a vestir aquest dimecres, durant uns minuts, de cònsol de la parròquia per recuperar un projecte que va deixar a mitges abans de renunciar per concórrer als comicis de diumenge i que ara assegura que s’acabarà. Marsol ha anunciat que “a l’estiu començaran les obres i esperem que abans de final d’any puguem inaugurar” el centre de salut de Ciutat de Valls, que és on la candidata taronja s’ha desplaçat per fer campanya.

“Aquest centre de salut és molt necessari i molt important”, ha dit Marsol, i hi ha afegit que “és cert que ens hem retardat una mica, però és el cas més clar que és conseqüència de la pandèmia”, ha assegurat la cònsol dimissionària per presentar-se a les generals. Marsol ha assegurat que ara sí que està clar quin serà el pressupost: uns 400.000 euros. Tot plegat permetrà disposar d’un “centre de salut gran” i que donarà un “molt bon servei”.

La candidata a consellera general, almenys d’inici, ha assegurat que “no he parat de lluitar per aquest centre de salut” i ha recordat que era una demanda veïnal pràcticament unànime. L’equipament sanitari es construirà en uns locals cedits pel Govern al comú procedents de l’antiga escola francesa i que ara s’ha tornat a cedir a l’administració central per tal que sigui adequat com a centre de salut i el SAAS el pugui gestionar i explotar, com és habitual.

Marsol, que ha destacat també tot el seguit de “millores que hem anat fent” al barri de Ciutat de Valls, ha explicat que en poques setmanes el Govern traurà a licitació les obres i que paral·lelament s’estan reubicant les entitats que tenen la seva seu social en les instal·lacions que més aviat que tard hauran d’ocupar el centre de salut.

Comentaris (2)

Trending