Liberals considera que la renúncia de Terceravia “no ens beneficia” però s’obre als seus electors

Cabanes assegura que “l’onada blava ha començat” i que la formació és “signe d’estabilitat, signe de progrés, signe de governabilitat i signe de disciplina de partit”

Esteve Dolsa i Jordi Gallardo han presentat la llista liderada per Josep Maria Cabanes.
Esteve Dolsa i Jordi Gallardo han presentat la llista liderada per Josep Maria Cabanes. ALTAVEU MÈDIA

El candidat i cap de llista liberal, Josep Maria Cabanes, ha assegurat que la retirada de Terceravia “em sap molt greu” però considera que aquesta renúncia “no beneficia a ningú” tot i que “tenim les portes obertes a tothom qui pensi com nosaltres” i es vulgui sumar al projecte que, en forma de candidatura nacional, han presentat a l’edifici administratiu el president del partit i ministre de Presidència en funcions, Jordi Gallardo, i un dels militants més antics de la formació, Esteve Dolsa.

Cabanes ha assegurat que “l’onada blava ha començat” i que la formació és “signe d’estabilitat, signe de progrés, signe de governabilitat i signe de disciplina de partit” i per això “hem acabat fent el pacte” amb Demòcrates, que “és molt important” després de quatre anys de governar i de funcionar “perfectament” i de poder “gestionar” el país amb encert segons el candidat liberal. Amb tot ha fet una crida a que “moltes coses s’han d’alentir una mica, analitzar-les molt”.

El candidat liberal ha celebrat “fortament” l’aliança amb demòcrates tot i que “ha costat” però ens “hem pogut entendre” i ara l’objectiu és sumar prou per poder endegar “una nova etapa del que ja hem fet aquests últims anys”. “Qui vulgui venir amb nosaltres, qui vulgui votar, qui tingui dubtes”, ha esmentat Cabanes, té les portes obertes de Liberals.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 09.13.35

 

Comentaris (8)

Trending