La instal·lació dels plafons pels cartells electorals certifica el compte enrere cap a les eleccions

L’acte d’enganxada serà el tradicional tret de sortirà de la campanya, el diumenge a partir de les tres de la tarda, tres hores més tard de l’habitual per no coincidir amb les finals de la Copa del Món

Els plafons pels cartells a Andorra la Vella.
Els plafons pels cartells a Andorra la Vella.

Les eleccions s’apropen. Queden tot just quatre dies perquè la campanya visqui el seu tret de sortida. Ja hi ha elements, però, que recorden que en pocs dies s’entrarà en el moment àlgid dels comicis, com ara els plafons on hauran de penjar els diferents cartells electorals.

Així, a la capital ja s’han instal·lat, tot esperant que, diumenge, les diferents candidatures, tant parroquials com nacionals, els vagin omplint amb els seus cartells. És el cas, per exemple, dels que es troben ubicats a la plaça Lídia Armengol, al costat del Bici Lab.

L’acte d’enganxada de cartells serà, com és tradicional, el tret de sortida de la cursa electoral. Serà a partir de les tres de la tarda, un horari poc habitual, però en aquest cas adaptat a la celebració de la darrera jornada de les finals de la Copa del Món a Grandvalira.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending