Guillem Casal i Jordi Jordana doblen els blancs a Canillo

Sense llista adversària, la candidatura demòcrata frena el teòric desgast de l’acció comunal i el descontentament de diversos sectors de la parròquia

Guillem Casal en acudir a votar.
Guillem Casal en acudir a votar. COMÚ DE CANILLO

Sense llista adversària, la candidatura demòcrata a Canillo ha aconseguit frenar el teòric desgast de l’acció comunal i el descontentament de diversos sectors de la parròquia i tot i el notable pòsit de vot blanc, els vots a la candidatura liderada per Guillem Casal i Jordi Jordana com a mínim els doblaran.

A Canillo, on la participació s’ha mantingut pràcticament idèntica a la de fa quatre anys, al tomb del 72%, s’ha començat l’escrutini per la candidatura nacional i s’ha trigat molt a afrontar el recompte de la circumscripció territorial conscients al comú que l’únic que calia era comprovar (o no) la força del vot contestatari, que en aquest cas seria el blanc.

La parròquia canillenca ha sigut un clar exemple del daltabaix socialdemòcrata. Cert que el PS mai no hi ha tingut gaire arrelament, però és que en la circumscripció nacional, guanyada per Demòcrates amb pràcticament la meitat dels vots emesos, l’aliança progressista ha quedat per darrere de Concòrdia i Andorra Endavant.

Qui, ni que fos in pectore, era conseller general des del dia de presentació de llistes ha volgut celebrar el bon resultat assolit. “És una gran notícia superar els 500 vots”, ha comentat, tot remarcant que “la participació ha estat similar a fa quatre anys”. Sobre el vot en blanc, ha comentat que “ja sabíem que hi hauria” i ha apuntat que “són més o menys els mateixos que l’altre llista les darreres generals”. També ha destacat que “hem crescut en gairebé 100 vots”.

Comentaris (1)

Trending