‘Desbandada’ al comitè liberal d’Encamp

La renúncia a la militància de Sergi Alís ha portat una fractura molt important entre els liberals encampadans

Comentaris

Sergi Alís, segon per l'esquerra, arrossega la militància d'Encamp.
Sergi Alís, segon per l'esquerra, arrossega la militància d'Encamp. LIBERALS

La dimissió, primer, com a vicepresident de l’executiva nacional de Liberals de Sergi Alís i, encara més recentment, la baixa en la militància del mateix dirigent liberal pel desacord amb la política de pactes, ha comportat un degoteig de baixes d’altres militants que encara hi havia al comitè liberal d’Encamp, que molt majoritàriament s’han posat al costat d’Alís davant de la inoperància del candidat nacional Josep Maria Cabanes i les maneres de fer de dos dels membres més destacats del comitè encampadà, Maribel Lafoz i Toni Garcia.

Alís, segons que han explicat fonts liberals, estava molt molest amb les crítiques rebudes per haver mostrat la seva oposició a pactar amb Demòcrates perquè considerava que s’estava fent una aliança per les cadires. L’entorn del president del partit, Jordi Gallardo, hauria estat el més ferm defensor del pacte i també el més crític i, fins i tot en algun moment, bel·ligerant amb el funcionari de policia.

Com que lluny d’amainar, les crítiques de l’esmentat entorn haurien anat a l’alça des que Alís va fer públic a través de les xarxes socials que donaria suport a la candidatura integrada pel PS i Agrupament Encampadà a la parròquia, finalment qui havia representat el comitè encampadà a l’executiva liberal va renunciar a la militància, pas que han seguit altres afiliats de la mateixa parròquia. Per tant, l’espai liberal s’ha atomitzat en gran mesura a Encamp. I hi haurà un ampli sector que donarà suport a la llista liderada per Marta Pujol i Susagna Venable.

Susagna Venable i Marta Pujol en un acte de campanya.

Relacionat

Els liberals d’Encamp es posen al costat de PS+Agrupament Encampadà a la territorial

Comentaris (5)

Trending