Carine Montaner, satisfeta amb la campanya i manifesta que “on s’ha de treballar és amb el tricorni”

La candidata a cap de Govern ha fet una valoració positiva d’aquests dies i assegura a la ciutadania treball des del Consell General, en un dia que ha aprofitat per pujar a Naturland i explicar a algun treballador el model de concessió que proposa

Carine Mointaner a Naturland
Carine Mointaner a Naturland

La cap de llista d’Andorra Endavant ha valorat positivament la campanya electoral que finalitza aquest divendres. Celebra la feina que han fet durant aquests dies i assegura que el treball de veritat s’ha de fer al Consell General. Aquest divendres ha aprofitat per parlar amb algun empleats de Naturland per exposar-los el model de concessió que proposen i mantenir la totalitat de la plantilla.

La cap de llista d’Andorra Endavant ha valorat positivament la campanya electoral que finalitza aquest divendres. Celebra la feina que han fet durant aquests dies i assegura que el treball de veritat s’ha de fer al Consell General. Aquest divendres ha aprofitat per parlar amb algun empleat per exposar-li el model de concessió que proposen i mantenir la totalitat de la plantilla.

La candidata a cap de Govern d’Andorra Endavant, Carine Montaner, s’ha mostrat satisfeta d’aquests dies de campanya electoral. “Ha estat molt intensa i hem fet el que hem pogut amb els mitjans que teníem”. Reconeix que no han pogut ser a tot arreu, tenint en compte el pressupost ajustat disposàvem”. S’ha posat a disposició dels ciutadans i els ha deixat clar que “després de les eleccions on s’ha de treballar és amb el tricorni al Consell General i contestar a la gent”.

Montaner ha aprofitat el darrer dia de campanya electoral per parlar amb algun empleats de Naturland per exposar-los el model de concessió que des de la formació es planteja. En la reunió de poble de fa tot just una setmana a Sant Julià de Lòria, va exposar la necessitat que sigui un privat qui exploti els terrenys amb una bona planificació i amb la condició de mantenir la plantilla actual. Considera que amb els beneficis que se’n pugui extreure es podran revertir en projectes per millorar la qualitat de vida a la parròquia.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending