Acció es marca el repte d’aconseguir entrar al Consell amb grup propi

Judith Pallarés lidera una llista nacional que ha aconseguit 351 signatures i que confia que la desaparició de Terceravia de l’escena electoral pugui ajudar a evitar “la dispersió de vots”

Comentaris

Espot atenent la llista d'Acció.
Espot atenent la llista d'Acció.

Acció es marca com a principal objectiu en els còmics del 2 d’abril “entrar al Consell” i mirar de tenir “grup parlamentari propi”. Així ho ha explicat la seva cap de llista nacional, Judith Pallarés, que ha volgut remarcar que la candidatura “és el principi” d’un projecte polític que ara es vol presentar a la ciutadania i que “esperem que arribi lluny”. També s’ha mostrat confiada que la desaparició de l’escena electoral de Terceravia pugui aplanar-los el camí en “evitar la dispersió de vot”.

La llista nacional de la formació escindida de Liberals ha pogut aportar fins a 351 signatures. L’ex president del grup independent, Ferran Costa, ha estat un dels presentadors. L’altre, l’expresidenta dels Verds -i també en el seu dia candidata a cap de Govern-, Isabel Lozano.

Pallarés ha deixat clar que “tenim moltes ganes de presentar el nostre projecte i de tirar-ho endavant”. Per aconseguir, però, admet que serà clau tenir representació parlamentària. “Volem arribar al Consell i disposar de grup”, ha indicat. És aquest el principal objectiu d’una llista que “és un principi que esperem arribi molt lluny”.

Tal com s’havia anunciat, la candidatura compta amb Noèlia Souque de número 2 i Agustina Grandvallet de 3. Pallarés no ha amagat la “sorpresa” que ha generat el fet que, finalment, Terceravia no estigui present a la contesa electoral. Una situació que, però, al seu entendre els pot acabarà afavorint. “És una llista menys i això facilita que es pugui evitar la dispersió de vots”, ha comentat.

Llista actualitzada Acció
Llista actualitzada Acció

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending