L’advocat Xavier López accedeix a la junta electoral en representació de Concòrdia

Demòcrates i Ciutadans Compromesos consensuen mantenir entre els membres titulars de l’òrgan de control electoral, en vista a les comunals, Meritxell Verdú i Joana Mañas

Xavier López.
Xavier López. ARXIU

L’advocat Xavier López integrarà la junta electoral en representació de Concòrdia. L’organisme de control electoral comença a prendre forma davant la cita comunal del desembre. I segons l’establert en la junta de presidents del Consell General, a Demòcrates i Ciutadans Compromesos (CC) els pertoca designar dos dels membres titulars del citat òrgan i a Concòrdia el tercer. Socialdemòcrates, Andorra Endavant i novament els demòcrates triaran els suplents.

López serà, s’ha dit, la principal novetat en nom de Concòrdia. I és que Demòcrates i CC han consensuat els noms i han decidit que com a titulars mantindran les advocades que ara hi tenien designades els ‘taronges’, això és Joana Mañas i Meritxell Verdú. Com a suplent, hi hauria Eva López, la legislatura passada consellera general finalment d’Acció. La formació que lidera Carine Montaner ha triat Isabel Orobitg com a suplent.

Una vegada elegits els representants per part dels partits polítics, serà la maquinària judicial els qui triarà els seus representants. La junta la integren tres membres de la judicatura. Tres batlles. En la darrera composició de la junta electoral formaven part de l’organisme Alexandra Terés, que va actuar de presidenta, i Xavier Colom i Stéphanie Garcia.

Comentaris (4)

Trending