El Tribunal Superior també dona la raó a la Mútua Elèctrica de Sant Julià en el 'cas Torrentallé'

Desestima la demanda laboral presentada per l'exdirector financer com ja va fer la Batllia en primera instància

-
-
El Tribunal Superior considera que la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria va acomiadar correctament el seu exdirector financer Manel Torrentallé i confirma la sentència de la Batllia en primera instància de l'any 2018. La Justícia considera que l'empresa el va despatxar i el va liquidar correctament. El demandant, però, assegurava que se li van atorgar uns drets que no se li van reconèixer en el moment de ser acomiadat. El Tribunal Superior, a més, com la Batllia en el seu moment, l'ha condemnat a pagar les costes, cosa que ja ha fet.

Els accionistes de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria van ser informats en la junta general ordinària de la demanda laboral de Torrentallé. Se'ls va recordar que el 2018 la Batllia ja l'havia desestimat però que s'havia presentat un recurs al Tribunal Superior. No es va fer cap provisió de fons perquè els assessors legals de l'empresa entenien que l'esmentada demanda no prosperaria, com així va ser. Cal tenir en compte que els comptes que s'aprovaven a la reunió eren els del 2018 i que la sentència del Superior ha arribat aquest any.

Torrentallé va ser acomiadat el 30 de juny del 2017 per motius no causals i després que els rectors de la companyia anunciessin una pèrdua de confiança amb el gestor financer i unes diferències insalvables que el dirigent de la companyia va assegurar que es devien, fonamentalment, al fet que s’havia negat a signar els comptes del 2016. Altres fonts, però, també apunten el fet que el directiu es va oposar a la conversió de l'empresa en societat anònima.

Un cop consumat l'acomiadament, el conflicte va sorgir amb els diners de la indemnització ja que el directiu demanava el doble del que se li va liquidar.

 

Comentaris (3)

Trending