El trasllat de Pernod-Ricard deixa dues naus molt cobejades a Santa Coloma

Tenen 1.266 metres quadrats cadascuna a banda dels despatxos

-
-
El trasllat de Pernod Ricard a un despatxos d'Escaldes-Engordany i de la part d'emmagatzematge a Encamp ha deixat lliures i en règim de lloguer dues grans naus industrials a Santa Coloma i els despatxos. La proximitat al centre fa que siguin uns magatzems molt cobejats.

El sector de la distribució viu temps moguts. No només pels canvis en les empreses que comercialitzen els productes, també per espais que queden buits a causa de trasllats. Ara mateix, hi ha a Santa Coloma dues naus industrials de 1.266 metres quadrats cadascuna i despatxos de 150 metres quadrats dividits en dues plantes. Hi ha aparcament i zona de càrrega i descàrrega.

El recinte estava ocupat per Pernod Ricard que ha instal·lat els seus despatxos en el centre de negocis d'Andbank, a l'avinguda Fiter i Rossell. Pernod Ricard genera uns 30.000 milions d'euros l'any i té 18.000 assalariats i és una de les empreses més importants de França amb una forta implicació a Andorra i també amb vincles familiars a Sant Julià de Lòria.  El pastís Ricard és el seu producte més emblemàtic i líder indiscutible en el seu segment de begudes.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending