El tractament amb cloroquina i azitromicina és a l'ull de l'huracà a França

Les autoritats sanitàries amenaçen amb suspendre metges per administrar fàrmacs a pacients afectats per la Covid no validats científicament

El professor francès Didier Raoult.
El professor francès Didier Raoult.
El consell nacional dels metges ha amenaçat amb suspendre diversos facultatius que administren als seus pacients afectats per la Covid-19 tractaments "no validats científicament". Aquest diumenge, el professor Didier Raoult que administra als malalts a Marsella un tractament amb hidrocloroquina i azitromicina ha contestat a Twitter.

Raoult no se sent concernit pel comunicat de l'autoritat mèdica francesa i diu que ell aplica un decret de data 25 de març d'aquest any. Afirma que les dosis que administra als seus pacients de l'hospital són les habituals i que es donen amb vigilància i control. Pel que fa a l'azitromicina, el metge assegura que és el tractament de referència de les infeccions respiratòries.

Des de principis de febrer, aquest prestigiós metge aposta per tractar el coronavirus a través de medicaments com ara el Plaquenil, que conté cloroquina, utilitzada per tractar la malària i el lupus. Segons un assaig clínic realitzat per Raoult, els resultats del qual van ser publicats a mitjan març, van curar-se el 75% dels pacients amb coronavirus que van ser tractats amb aquest fàrmac.

 

Didier Raoult@raoult_didier

Je ne suis évidemment pas concerné par les menaces de l'@ordre_medecins. Je m'inscris dans le cadre du décret du 25/03. Les doses d'HCQ prescrites à l'IHU sont des doses habituelles, administrées sous surveillance. L'AZ est le traitement de référence des infections respiratoires.

8 112

10:06 - 26 avr. 2020

Informations sur les Publicités Twitter et confidentialité

3 659 personnes parlent à ce sujet

 

Comentaris (8)

Trending