El suposat malestar laboral al centre de tractament de residus arriba al Consell General

Comentaris

La situació laboral que es viu al Centre de tractament de residus (Ctrasa) ha arribat al Consell General. El Govern haurà de respondre dijous de la setmana que ve tot un seguit de preguntes plantejades pel conseller general de Socialdemocràcia i Progrés Víctor Naudi en relació a la ‘mini-onada’ de baixes que hi ha hagut els darrers mesos al forn incinerador. Segons fonts sindicals, hi hauria hagut sis persones que haurien plegat per voluntat pròpia poc abans de l’estiu. La direcció del centre ho va limitar a quatre baixes i hi va treure ferro.

Sia com vulgui, SDP vol saber ara, exactament, què està passant. D’aquí que Naudi expliqui en la motivació de la pregunta tramitada davant de Sindicatura que “les darreres setmanes ens assabentàvem pels mitjans de comunicació que vàries persones havien renunciat al seu càrrec laboral com a treballadors del Centre de tractament de residus en un termini de temps relativament proper”. El conseller d’SDP hi afegeix que “així mateix, segons s’argumentava als mitjans, els motius principals serien el mal clima laboral al centre, i fins i tot es parlava de maltractaments al personal”. 

Davant d’això, la formació integrada al grup parlamentari mixt vol saber “quantes persones treballadores del centre han deixat el càrrec de feina els darrers dos anys” i si el Govern pot aclarir per quin motiu s’ha produït cadascuna de les baixes. A més a més, SDP també explicita si “ens pot explicar el Govern quin seguiment ha fet d’aquesta qüestió i més concretament si la direcció del Centre de tractament de residus ha procedit a realitzar una investigació o auditoria interna per a analitzar els fets per tal de normalitzar la situació”.

Comentaris

Trending