El ‘supervivent’ andorrà: “Estic proposat però no hi ha res tancat”

Héctor Quintana es mostra sorprès de la revolada que ha agafat l’anunci que participarà en un ‘reality show’ i diu que l’únic clar és que té previst gravar una cançó amb el duet Andy y Lucas

-
-
Héctor Quintana està sorprès de la revolada que ha agafat l’anunci que participarà al concurs de Telecinco ‘Supervivientes’. Satisfet per aquells que l’animen, sorprès amb els qui el paren pel carrer i dolgut per algunes acusacions que se li fan, a ell o al seu entorn. En tot cas, deixa clar, ell no pot confirmar res de res. Ni que sabés del cert que acudirà al programa que es fa en una illa d’Hondures ho podria revelar. Això sí: “Estic proposat però no hi ha res encara tancat.”

Són setze els participants al concurs i, com si d’un equip de futbol es tractés, hi ha més convocats i per acabar-ho d’adobar la plantilla és més gran. D’aquí que es proposin força més de setze candidats i, després, els responsables de la producció del concurs, per moltes raons, com per exemple, la ‘tirada’ que generen entre l’audiència, acabin escollint. La decisió final s’hauria de saber en poques setmanes, potser fins i tot en els propers dies. I Quintana, que prefereix que se’l catalogui d’‘instagramer' abans que qualsevol altra cosa (“ni tan sols ‘influencer’”, afirma), diu que ni que ho sabés no ho podria dir. Hi ha penalitzacions en joc. I fins i tot poder-se quedar fora si és que és dels escollits finals.

El que està clar és que actualment viu, assegura, de la seva exposició pública i de la participació en programes de Telecinco com ‘Mujeres y Hombres y viceversa’ o ‘Gran Hermano’. Fa ja anys que té vinculació amb la cadena. De fet, la productora dels programes els fixen fins i tot uns agents perquè dirigeixin en certa manera els seus destins, les seves aparicions. També és clar que Quintana -que admet que la secretaria general de Govern, Ester Fenoll, va ser la seva padrina de bateig i com una mena de segona mare que sempre li ha fet costat malgrat que en ocasions no acabi d’estar satisfeta d’allà on apareix- participa en gales amb personatges que donen vida als ‘reality shows’ o del món de l’espectacle, com ara cantants.

I la música, diu el possible ‘supervivent andorrà’ és una altra de les seves grans passions. També ha mirat de treure el cap en algun dels programes-concursos que tenen la cançó com a protagonista, i mira de cantar sempre que pot. En aquest sentit, reconeix que és molt amic dels gaditans Andy i Lucas, i admet que “i això sí que es pot dir perquè està tancat”, que el duet de música pop participarà en l’enregistrament d’una cançó “per donar-me embranzida”. Quintana acudirà a un estudi d’enregistrament a Granada en unes setmanes i més tard els dos cantants viatjarien al Principat a visitar el país i probablement a gravar algunes imatges per un hipotètic vídeo-clip.

Comentaris (24)

Trending