El servei de guarda escolar ha rebut 85 sol·licituds però només 17 són justificades

La gran majoria corresponen a mares i pares que no treballen en les activitats que obren aquest dilluns

-
-
El ministre portaveu, Eric Jover ha dit que s'ha rebut 85 sol·licituds pel servei de guarda escolar  per menors de 14 anys, però que només 17 es corresponen a mares i pares que treballen en les activitat que tornen a obrir aquest dilluns. La resta no s'han retingut perquè les famílies s'incorporaran en una segona fase de represa de l’activitat. Les famílies rebran durant el dilluns informació sobre els centres, els horaris i les condicions d'acollida dels menors.

Jover ha assegurat que "no és contradictòria" la utilització de les escoles per al servei de cura d'infants i que es garantirà que "es reserva la possibilitat de contagi entre els infants i amb els professionals".  Ha demanat que de moment, només s'inscriguin aquelles famílies que han de reprendre la seva activitat en aquesta primera fase. Tot i així, Jover ha volgut recordar que "els nens no retornen a l'activitat escolar", ja que hi haurà tot un seguit de normes, mesures sanitàries i controls de seguretat completament allunyats d'una activitat escolar habitual.

El servei s'oferirà només a les aules de l’Escola andorrana i totes les col·laboradores educatives s'incorporaran el pròxim dimarts a la feina per donar servei a classes amb un màxim de cinc infants.

El ministre portaveu també ha avançat que aquest dilluns intervindrà en la roda de premsa diària sobre les últimes novetats al voltant de la pandèmia, la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, que explicarà diversos aspectes relatius al curs escolar. Justament és el dia de represa teòrica de l'activitat educativa després de les vacances de Setmana Santa.

-

Etiquetes

Comentaris

Trending