El resident mort en l’accident de Sòria serà enterrat a Portugal

La dona es manté estable dins de la gravetat

-
-

El resident portuguès a Escaldes-Engordany que va morir en un accident de trànsit aquest dissabte a la carretera N-122 a Sòria serà enterrat al seu país. La dona es manté estable dins de la gravetat. El sinistre es va produir en un dels punts negres de la xarxa viària espanyola, al terme municipal de Matalebreras. Des de fa anys es reclama la millora de la carretera. La parella es dirigia a la població d'Amarante, al nord de Portugal.

El trasllat a Portugal es farà des del tanatori municipal de Sòria i el resident mort en l'accident d'aquest dissabte a Sòria serà enterrat en el seu país. La dona, que va resultar ferida en el sinistre es manté estable dins de la gravetat i està ingressada a l'hospital universitari de Burgos tot i que, en un primer moment, va ser atesa a l'hospital Santa Bàrbara de Sòria. El matrimoni està domiciliat a Escaldes-Engordany i marxaven de vacances a Amarante, una població del nord de Portugal, d'on eren originaris.

El vehicle que conduïa l'home va sortir de la carretera, va topar contra una arqueta i va bolcar. La parella va quedar atrapada a l'interior i va caldre excarcerar-los. Bombers del parc de la Diputació d’Àgreda i de Sòria es van desplaçar fins al lloc dels fets juntament amb serveis sanitaris.

L'accident ha revifat la polèmica sobre la carretera, un dels pitjors punts negres de la xarxa viària espanyola. Col·lectius i entitats reclamen, des de fa anys, millores en el traçat que és utilitzat pels residents portuguesos d'Andorra per traslladar-se o venir del seu país. El govern espanyol va anunciar la construcció d'una autovia però ara mateix el projecte està aturat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending