El rector d’Encamp s’integra formalment al Capítol Catedral de Santa Maria d’Urgell

Antoni Elvira assumeix la distinció de canonge de la Seu en el marc de la celebració del patró de la diòcesi, sant Ermengol

-
-
En el marc de la festivitat del patró sant Ermengol, el rector d’Encamp, mossèn Antoni Elvira, ha entrat a formar part formalment del Capítol Catedral de Santa Maria d’Urgell com a nou canonge. En una sòbria i emotiva cerimònia, Elvira va assumir els compromisos necessaris i va rebre les benediccions escaients, davant l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, per assumir les noves funcions de canonge.

Elvira és un dels mossens amb més ascendència del bisbat d’Urgell. No només s’encarrega de la direcció de la parròquia d’Encamp, és també vicari episcopal per a l’acció pastoral, com a delegat diocesà de catequesi i com a director de l’Escola diocesana de formació permanent. Un home fort de la diòcesi en matèria teològica i formativa general. Vives va designar canonge de la Seu a Antoni Elvira el mes de juliol, al mateix temps que nomenava mossèn Emili Villegas vicari de les parròquies d’Encamp i el Pas de la Casa, justament per donar suport a Elvira, i d’Escaldes, al costat de mossèn Jaume Soy.

Comentaris

Trending