El Punt de Trobada anuncia la reobertura amb “limitacions” per a dissabte

El centre comercial difon per les xarxes socials un missatge d’agraïment a totes les persones que han contribuït a restablir la normalitat

-
-
El Punt de Trobada obrirà dissabte a les 9 del matí. Així ho ha anunciat a través de les xarxes socials al mateix temps que deixa clar que els clients poden haver de patir algun tipus de “limitacions” als accessos i en algunes de les zones més afectades pels efectes de l’esllavissada de dissabte passat. El centre comercial agraeix alhora la dedicació i esforç de totes aquelles persones que han contribuït a la normalització de la situació.

L’empresa fa una especial referència al personal per la “seva implicació, companyonia, treball en equip i capacitat de superació d'aquesta delicada situació i efectes emocionals, posant el cor per obtenir un resultat que sense la seva intervenció i implicació hauria estat impossible”. També té un record per als clients i “la seva fidelitat en moments com aquest i la paciència per esperar la reobertura del centre i la impossibilitat d'accedir-hi durant el temps que ha hagut de romandre tancat al públic, així com la comprensió per les limitacions per l'accés i altres que puguin tenir lloc durant aquests primers dies d’obertura".
En general, l'equip del centre comercial E.Leclerc Punt de Trobada “agraeix tot el treball, esforç i dedicació realitzat durant aquests dies per totes les persones, serveis públics i privats i cossos especials que formen el sistema de protecció civil d'Andorra, per restablir la normalitat després de l'esllavissada que es produí el passat dia 10 d'agost a la matinada, fent-ho en un temps rècord i garantint en tot moment la seguretat de totes les persones que hi han intervingut”. També fa referència a “la comprensió de proveïdors i transportistes i la col·laboració i ajut de les empreses de subministraments i serveis que han fet el màxim esforç, treballant en les tasques necessàries per reobrir el centre en unes dates tan complicades en ple mes d’agost".

Comentaris (1)

Trending