El Punt de Trobada anuncia la reobertura amb “limitacions” per a dissabte

El centre comercial difon per les xarxes socials un missatge d’agraïment a totes les persones que han contribuït a restablir la normalitat

-
-
El Punt de Trobada obrirà dissabte a les 9 del matí. Així ho ha anunciat a través de les xarxes socials al mateix temps que deixa clar que els clients poden haver de patir algun tipus de “limitacions” als accessos i en algunes de les zones més afectades pels efectes de l’esllavissada de dissabte passat. El centre comercial agraeix alhora la dedicació i esforç de totes aquelles persones que han contribuït a la normalització de la situació.

L’empresa fa una especial referència al personal per la “seva implicació, companyonia, treball en equip i capacitat de superació d'aquesta delicada situació i efectes emocionals, posant el cor per obtenir un resultat que sense la seva intervenció i implicació hauria estat impossible”. També té un record per als clients i “la seva fidelitat en moments com aquest i la paciència per esperar la reobertura del centre i la impossibilitat d'accedir-hi durant el temps que ha hagut de romandre tancat al públic, així com la comprensió per les limitacions per l'accés i altres que puguin tenir lloc durant aquests primers dies d’obertura".
En general, l'equip del centre comercial E.Leclerc Punt de Trobada “agraeix tot el treball, esforç i dedicació realitzat durant aquests dies per totes les persones, serveis públics i privats i cossos especials que formen el sistema de protecció civil d'Andorra, per restablir la normalitat després de l'esllavissada que es produí el passat dia 10 d'agost a la matinada, fent-ho en un temps rècord i garantint en tot moment la seguretat de totes les persones que hi han intervingut”. També fa referència a “la comprensió de proveïdors i transportistes i la col·laboració i ajut de les empreses de subministraments i serveis que han fet el màxim esforç, treballant en les tasques necessàries per reobrir el centre en unes dates tan complicades en ple mes d’agost".

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.