El PS denuncia que cada ciutadà ha pagat 191 euros pel sobrecost de la reforma de Meritxell

La candidatura vol impulsar un concurs d’idees per “revitalitzar la plaça del Poble”

González i Carmona fan decles sota la mirada d'Antoni Miralles.
González i Carmona fan decles sota la mirada d'Antoni Miralles.

La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Andorra la Vella s’ha desplaçat fins a l’espai que ha deixat el “projecte fallit” de The Cloud, que consideren l’escenari de “dos exemples d’una falta de planificació i coherència i alhora de màrqueting i maquillatge amb els diners de tots els ciutadans”, en paraules del candidat a cònsol menor, Sergi González. I és que, ha apuntat, a l’edifici que havia de construir Andorra Telecom s’hi suma una avinguda Meritxell la reforma de la qual va tenir un sobrecost de 191 euros per a cada ciutadà de la parròquia.

González ha recordat que les obres, ja d’inici cares, encara van veure enfilar el seu pressupost molt més. En concret, 4,3 milions d’euros que, ha volgut recordar, “haurem de pagar els ciutadans”. Al mateix temps, també ha carregat contra DA pel fallit projecte de The Cloud. “Molt bé no sabem quin és l’objectiu perquè no està clar què es farà en aquesta zona”, ha assenyalat.

Per la seva banda, la número 1 de la llista, Dolors Carmona, ha defensat que des del PS “tenim molt clar que volem promoure l’urbanisme i els equipaments públics dins d’una coherència i per tal d’afavorir la convivència, la participació i el benestar de la ciutadania”. Així a la zona que ha deixat el The Cloud, “farem tot el possible perquè el projecte que es faci en aquest espai sigui participatiu i a la vegada també faciliti la vida a la gent i sigui un atractiu turístic més de la zona comercial”.

En aquest sentit, Carmona s’ha compromès a crear taules de treball per buscar sinergies i reunir “tots els agents i actors implicats i, per la via del consens, trobar un projecte que satisfaci a la major part de la ciutadania”.

Des del PS també es proposa “la revitalització de la nostra estimada plaça del Poble”. Carmona ha lamentat que l’espai “ha perdut l’essència” i, per això, es vol “fer un projecte innovador i participatiu a través d’un concurs d’idees”, per aconseguir que “realment sigui un element per una parròquia per gaudir i sentir”. Segons la número 1 de la candidatura del PS i Independents a la capital, es vol que en el nou espai convergeixin la cultura, l’esport, la tecnologia i activitats diverses de promoció i interacció social.

Etiquetes

Comentaris

Trending