El PS crearà una app per comunicar els ciutadans amb el comú de la capital

Dolors Carmona i Sergi González consideren clau que als residents a la parròquia se’ls faci “partícips” de la gestió de la corporació

Carmona i González, acompanyats de Pere Baró.
Carmona i González, acompanyats de Pere Baró.

La candidatura de Partit Socialdemòcrata Independents a Andorra la Vella preveu impulsar una aplicació mòbil que permeti al ciutadà ser “partícip” de la gestió comunal. Així el programari no només donaria informació sobre la corporació com ara les finances o els projectes que es desenvolupin, sinó que també ajudaria a impulsar consultes vinculants sobre diferents temes.

“El primer serà demanar  al ciutadà que en pensa”, ha manifestat el candidat a cònsol menor, Sergi González.  Per això, entén que l’app , que serà “de fàcil accés i fàcil funcionament” permetrà “aquesta interacció constant”. A banda, i com ha apuntat la cap de llista, Dolors Carmona, el programari servirà per facilitar informació que faci que la gent “pugui tenir més criteri i quan se’l cridi a participar ho pugui fer amb coneixement de causa”. Des de la formació s’assegura que aquesta “serà una de les principals eines per poder actuar i gestionar el comú amb una bona planificació”.

En aquest sentit, i segons els socialdemòcrates, l’aplicació afavorirà un diàleg bidireccional i “que la gent es comuniqui amb el comú i que el comú es pugui comunicar amb la gent”. González, en aquest sentit, ha exposat que “el ciutadà ha de fer propostes i nosaltres l’hem d’escoltar i hem de ser actius també”.

“Considerem que tothom té alguna cosa a dir i tothom té veu en la gestió de la parròquia”, ha  defensat Carmona. “A Andorra la Vella som uns 22.5000 ciutadans residents, i hi hem de viure tots i hem d’escoltar la veu de tots”, ha afegit el número 2.

Etiquetes

Comentaris

Trending