El PS acusa la majoria d’Andorra la Vella de “nepotisme” per “col·locar” Miquel Rossell al capdavant dels urbans

El secretari d’organització del PS, Pere Baró, denuncia que “estem davant la col·locació d’un familiar del cònsol menor”, ja que Astrié i l’encara director de Banders són cunyats

Dolors Carmona, Pere Baró i Joao de Melo atenen els mitjans.
Dolors Carmona, Pere Baró i Joao de Melo atenen els mitjans.

El Partit Socialdemòcrata ha acusat la majoria comunal d’Andorra la Vella de “nepotisme” per haver “col·locat un familiar del cònsol menor” com a màxim responsable del servei de circulació a la capital. Des de la formació, s’ha defensat que dins del cos d’urbans hi havia gent “més preparada i amb més experiència” per assumir el càrrec. Per això, s’ha lamentat que “DA continuar fent i desfent” i, han indicat, ara amb “el suport d’aquells que els darrers quatre anys criticaven aquesta forma d’actuar”.

Ha estat el secretari d’organització de la formació, Pere Baró –que a les eleccions del passat 15 de desembre era el 4 de la llista socialdemòcrata- qui ha sortit a criticar el fet que la nova majoria hagi escollit l’actual director de banders, Miquel Rossell, per dirigir el servei de circulació. En concret, ho faria com a càrrec de confiança, ja que la llei dels agents de circulació no contempla el càrrec de director. Des del PS s’ha criticat amb duresa aquest nomenament, tot recordant que Rossell té una relació familiar amb l’actual cònsol menor, David Astrié. En concret, són cunyats.

Baró no ha dubtat en titllar de “nepotisme” aquesta decisió, tot afirmant que “estem davant la col·locació d’un familiar del cònsol”. Al seu entendre, això suposa “un menyspreu” cap a tots els agents del cos de la capital. I és que ha defensat, al servei “hi ha gent més preparada i amb més experiència en aquest món” i, per tant, “amb més coneixement de la situació”.

El secretari d’organització del PS ha denunciat que “DA continuarà fent i desfent com els darrers anys” al capdavant del comú. Això, ha lamentat, ho farà “amb els socis de camí que, fins ara, ho havien criticat”, en una clara referència a Liberals i Progressistes-SDP. Per la seva banda, la consellera Dolors Carmona ha criticat també el fet que, formalment, la minoria no disposi encara del nou organigrama i distribució de les conselleries, quan falten menys de 24 hores perquè sigui sotmès a la seva aprovació per part del comú.

Comentaris (7)

Trending