El pop rock més emblemàtic de la dècada de 1990 protagonitza el Mamapop del 9 de febrer

Mireia Falcó, Toni Gilabert, Mariona Escoda, Anna Borrego i Maria Arjona interpretaran temes de Danza Invisible, Mecano, Hombres G, Los Secretos, Luz Casal, La Unión, La Frontera, Rosana, Els Pets i Sopa de Cabra en el concert solidari contra el càncer de mama

-
-
Els temes més emblemàtics del pop rock de la dècada del 1990 protagonitzaran la tercera edició al Principat d’Andorra del concert solidari contra el càncer de mama Mamapop 2019, que aquest any comptarà amb cinc cantants per interpretar les cançons més exitoses d’aquesta dècada. L’espectacle musical se celebrarà dissabte 9 de febrer del 2019 al Centre de Congressos d’Andorra la Vella a les 8 de la tarda.

El benefici del concert anirà destinat a la investigació de la variant HER2 del càncer de mama, que es detecta en un 20% dels casos en què es diagnostica la malaltia. Durant les darreres quatre edicions, Mamapop ha aportat de forma íntegra a la recerca 68.000 euros. Amb la cinquena edició de Lleida i la tercera d’Andorra, Mamapop pretén assolir la quantitat de 90.000 euros.

Durant la presentació del concert, que s’ha fet aquesta tarda a Escaldes-Engordany al local social de l’Associació de Dones d’Andorra (ADA), el promotor i director de Mamapop, Manel Simon, ha subratllat que “el Mamapop és un projecte integrador que busca sumar i ajudar en la recerca contra el càncer de mama” i ha afegit que “aquesta és i serà l’única solució perquè les nostres dones, amigues i filles puguin tenir una curació total de la malaltia”. Per la seva banda, la presidenta de l’ADA, Montserrat Nazzaro, ha emfasitzat que “aquest projecte ens identifica i que pensem que la investigació és la clau perquè en els pròxims anys trobem una cura. En aquest sentit, volem aportar el nostre granet de sorra col·laborant amb aquesta iniciativa”.

Pel que fa a l’edició d’enguany, Manel Simon ha explicat que “aquest any la temàtica se centrarà en els anys 90 i els assistents gaudiran dels temes més coneguts de grups com Danza Invisible, Mecano, Hombres G, Los Secretos, Luz Casal, La Unión, La Frontera, Rosana, Els Pets i Sopa de Cabra”. L’espectacle musical, que s’ha convertit en només dues edicions en una cita molt esperada pel públic andorrà, tindrà la participació de cinc veus cantants solistes (fins ara eren dos). Les veus dels artistes d’aquesta edició són: Mariona Escoda, Toni Gilabert, Anna Borrego, Maria Arjona i Mireia Falcó. Mireia és una cantant lleidatana coneguda en el passat per la seva participació a “Lluvia de Estrellas”. 

Entrades a la venda

Mamapop és un espectacle musical d’alta qualitat escènica i musical que posa en escena 37 músics en total, fusionant la base pop-rock de la MamaBanda amb les cordes (violins i violoncels ) de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i l’Orquestra jove del conservatori L’Intèrpret de Lleida. I amb els arranjaments de Jaume Olivé i José Ramon Madrid, i la direcció musical d’Antoni Tolmos. Les entrades pel concert del pròxim dissabte 9 de febrer ja es poden adquirir a Escola Inlingua i també en línia al web www.mamapopandorra.org. Les entrades són numerades i mitjançant la plataforma web es pot escollir localitat.

Comentaris

Trending