El poder interior i de la banqueta del Barça derrota l'Andorra al Trofeu MoraBanc

El poder interior i de la banqueta del Barça derrota l\'Andorra al Trofeu MoraBanc
73.- MORABANC ANDORRA:  Sada 3, Navarro 7, Beto 10, Bogdanovic 15, Clark 2 -cinc inicial-, Jones 12, Pino 8, Schreiner 11, Brià, Niang 3, Jofresa 1, Schneider i Kenezevic. 81.- FC BARCELONA LASSA: Arroyo 6, Eriksson 2, Oleson 8, Doellman 17, Lawal 14 -cinc inicial-, Peno, Vezenkov 6, Abrines 6, Diagne 6, Garcia 14 i Sulejmanovic 2. Àrbitres: Martín Bertran, Munar i Mas Cagide Parcials: 17-19, 22-20, 18-23 i 16-19. El Barça Lassa ha vençut la primera edició del Trofeu MoraBanc en derrotar per 73-81 el MoraBanc Andorra. L’equip que entrena Xavier Pascual, que està fent una estada preparatòria a Encamp, ha fet valdre la seva superioritat en el joc interior i la major profunditat de banqueta (tot i tenir baixes com les de Navarro, Satoransky o Samuels) per derrotar un seriós conjunt andorrà que, pràcticament, només ha pogut disposar de set dels deu homes del primer equip: Daniel Clark només va estar set minuts sobre la pista degut a unes molèsties que se li van reproduir a l’adductor de la cama dreta i que el van fer optar per retirar-se al descans per precaució. Tot i ser el segon partit de pretemporada per als dos combinats, hi ha hagut moments de bon bàsquet. I d’altres on s’ha notat que encara falta rodatge.   Justin Doellman i Shane Lawal van ser els referents blaugranes. I juntament amb Diagne i Vezenkov van dominar clarament sota les anelles. Shawn Jones, no tant brillant com a Sant Julià de Vilatorta, es va carregar aviat de faltes. I Luka Bogdanovic, notable de cara al cèrcol, li costa més bregar-se a prop de l’anella. Especialment en defensa, on el jove del filial Niang va haver de treballar més del que hauria de ser normal durant la temporada o Beto Gomes, davant la manca de rotacions interiors (tampoc no hi és Shermadini, a l’Europeu amb Geòrgia), va haver de jugar de ‘4’, una situació que va es va donar l’any passat. No obstant això, el màxim rebotador andorrà va ser David Navarro. Que el Barça va ser una petita piconadora sota l’anella ho reflecteix l’elevat encert en els llançaments de dos punts. Sis de cada deu tirs van entrar; gairebé el doble que un MoraBanc més erràtic però que va entrar als dos minuts finals de partit a tan sols tres punts de l’adversari. Però el conjunt que entrena Joan Peñarroya es va quedar clavat en 73 i els tirs a la desesperada per mirar de retallar el marge no van entrar.