El nou comú de Sant Julià de Lòria s'estrena amb la higiene com a prioritat

El departament de Manteniment ha començat amb la reparació dels contenidors soterrats

Comentaris

Neteja i reparació dels contenidors del carrer de Lòria aquest divendres.
Neteja i reparació dels contenidors del carrer de Lòria aquest divendres.
El nou equip comunal de Sant Julià de Lòria que encapçala Josep Majoral  de Terceravia-Unió Laurediana va per feina amb la neteja i la higiene com a prioritats d'aquesta legislatura. El departament de Manteniment ha començat aquest divendres a netejar i reparar els contenidors soterrats del carrer de Lòria que estaven malmesos i no funcionaven. En els pròxims dies s'ampliarà l'actuació a altres indrets de la parròquia.

La manca de neteja ha estat una de les queixes més habituals els darrers mesos entre els veïns. Per això, la primera tasca de l'equip comunal ha estat respondre a les demandes dels lauredians. L'objectiu, d'entrada, són els contenidors soterrats. Després dels del carrer de Lòria serà el torn dels de la plaça de Calonge, un lloc de pas per les persones que van al centre esportiu o que volen pujar amb l'ascensor que porta a la part alta del carrer de les Escoles. Els del carrer de Lòria han d'estar a punt aquest mateix divendres.

A banda de la neteja i de la higiene, Majoral té entre les prioritats la de l'aprovació del pressupost que podria passar per una sessió de comú a finals del mes que ve. L'agenda d'objectius a curt termini es completa amb Naturlandia, la tirolina o el ràfting. Aquest últim sembla descartat i amb el parc temàtic caldrà veure si hi ha un canvi a la direcció. Amb la tirolina, el cònsol vol disposar de més informació abans de prendre una decisió.

Majoral ha visitat aquest divendres al matí els diferents departaments del comú i ha saludat els treballadors. El proper dia 8 ho faran la resta de consellers ja que el dimarts és festiu a Sant Julià de Lòria

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending