El mur de la discòrdia (al Pas de la Casa)

El mur de la discòrdia (al Pas de la Casa)
El mur de la discòrdia (al Pas de la Casa)
El comú d’Encamp i els arquitectes, promotors i constructors del que hauria de ser un futur centre comercial al Pas de la Casa mantenen un enfrontament obert per un mur de sosteniment que va envair subsòl públic. La secció administrativa de la Batllia ha admès recentment les demandes presentades pels arquitectes Jordi Sala i Carles Puig -autor un del projecte i l’altre responsable de la seva implementació-, la societat As de Pic, que és la promotora de l’immoble, i Construccions Büiques. Les quatre parts ataquen jurídicament la sanció imposada per la comissió tècnica d’urbanisme (CTU), que considera una infracció molt greu haver envaït sòl aliè. Segons fonts coneixedores del cas, quan es va fer l’excavació per a la fonamentació de l’edifici, l’estructura del qual ja està pràcticament acabada, i es va construir un mur de contenció del sòl comunal, que entre altres coses ha d’impedir que s’enfonsi la carretera que passa per aquella zona, l’esmentada paret va introduir-se en terreny que no pertocava. Per això el comú encampadà va imposar una sanció a les parts intervinents per la comissió d’una infracció urbanística molt greu. L’esmentada sanció va ser confirmada el 19 de maig passat per la CTU, un organisme administratiu de supervisió integrat per representants del Govern i de tots els comuns del país.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.