El MoraBanc venç el Sevilla (92-73) i es jugarà ser a la Copa a Vitòria

Comentaris

El MoraBanc venç el Sevilla (92-73) i es jugarà ser a la Copa a Vitòria
El MoraBanc venç el Sevilla (92-73) i es jugarà ser a la Copa a Vitòria

A Vitòria i contra un equip d’Eurolliga. El MoraBanc arriba a la darrera jornada de la primera volta amb totes les opcions de poder classificar per disputar la Copa del Rei. Que sí, que aquest no és l’objectiu, però quan es té la possibilitat tan a l’abast després d’aconseguir la vuitena victòria de la temporada fa ràbia, faria, vaja, no ser a A Corunya. Per tenir el bitllet a tocar calia, abans de res, guanyar el Sevilla. I la feina s’ha fet. I amb notables prestacions després d’un inici dubitatiu. Especialment en defensa. Després, el control del ritme del partit fomentat en un interessant encert ofensiu -especialment rellevant el 52% en triples- van evidenciar la distància que hi ha entre l’Andorra i l’equip sevillà. Una diferència que va arribar a ser de 23 punts i que va acabar traduint-se al final dels quaranta minuts en el definitiu 92-73 i les prop de quatre mil hamburgueses que McDonald’s va repartir en forma de val. Coses dels patrocinis que té el club. Si l’equip local guanya i a més a més arriba als noranta punts la franquícia de menjar ràpid convida. I aquest cop va ser al cas. I això que quan el premi va semblar encarrilat, de cop i volta va semblar que l’’efecte hamburguesa’ feia de fre. Va ser un miratge. I en els dos darrers minuts de partit es va tornar a redreçar la situació. Noranta-dos punts. Victòria i hamburguesa. La Copa queda per a la setmana que ve.

92.-MORABANC ANDORRA: Sada 9, Stojanovski 13, Beto 17, Bogdanovic 12, Shermadini 13 -cinc inicial-, Schreiner 11, Navarro 6, Clark 3, Pino i Jones 8.

73.-BALONCESTO SEVILLA: Berni Rodríguez 6, Bramforth 10, Henton 2, Nachbar 12, Balvin 14 -cinc inicial-, Sánchez 13, Oriola 10, Miljenovic 4, Cate i Slokar 2.

Àrbitres: Martín Bertran, Martínez Fernández i Serrano.

Parcials: 27-23; 21-11; 19-16; 25-23.

Comentaris

Trending