El MoraBanc planta cara al líder invicte però es queda sense premi (78-86)

Comentaris

El MoraBanc planta cara al líder invicte però es queda sense premi (78-86)
El MoraBanc planta cara al líder invicte però es queda sense premi (78-86)

El MoraBanc ha quedat a un pas de derrotar el líder invicte de la Lliga Endesa. Però el sòlid joc valencià, la profunditat de la seva banqueta, una defensa ofegant i, potser, amb una permissivitat arbitral que a l’altre cantó no hi ha hagut, un excel·lent Dubljevic i un encertat Antoine Diot al final han impedit que la victòria es quedés a casa. No obstant això, el 78-86 final no ha reflectit la diferència que hi ha hagut al llarg del matx. Ben al contrari. La igualtat ha estat a l’ordre del partit. I si algú s’havia distanciat una mica abans de la recta final, aquest havia estat el MoraBanc. El 55-49 que reflectia el marcador a manca de disset minuts va ser durant molts minuts la renda màxima que hi havia hagut. Però el València va ser més… va ser més no sé què. Perquè costa de veure què va fer més. Sí, més encertat en el llançament triple. Va agafar més rebots. I, curiosament, va cometre, que li fossin assenyalades, menys faltes. La derrota andorrana allunya l’equip de Joan Peñarroya de la Copa del Rei. La resta de perseguidors de la plaça que podria voler el conjunt del Principat han vençut aquest cap de setmana. No està tot perdut, ni molt menys. I el que menys està perdut és el bon joc que les darreres jornades desplega el MoraBanc durant la immensa majoria dels quaranta minuts. I això sense aconseguir que tots els jugadors, almenys tots aquells que realment tenen un rol notable, estiguin sempre fins. Aquest cop ni Stojanovski, ni Navarro, ni Sada no van estar gaire fins. Menys el macedoni. Però sobre el base la paciència es comença a acabar i una part del públic l’ha xiulat en ser canviat després d’una sèrie d’errors.

78.-MORABANC ANDORRA: Schreiner 5, Navarro 4, Beto 12, Bogdanovic 16, Shermadini 12 -cinc inicial-, Jones 14, Sada 2, Stojanovski 2, Clark 11, Pino i Jofresa.

86.-VALÈNCIA BASKET: Diot 16, Martínez 9, Lucic 2, Hamilton 10, Dubljevic 17 -cinc inicial-, Sikma 5, Vives 8, Sato, San Emeterio 13 i Shurna 6.

Àrbitres: Pérez Pérez, Sánchez Montserrat, Cardús.

Parcials: 20-23; 24-21; 18-18; 16-24.

Comentaris

Trending