El MoraBanc es converteix en #EquipoChiquito per causar furor abans de la Copa del Rei

(AMB VÍDEO) Un muntatge del club andorrà que ret homenatge a Chiquito de la Calzada per promocionar-se davant la celebració de la competició que es fa aquest cap de setmana a Màlaga esdevé viral

-
-
El MoraBanc inicia divendres la seva participació a la Copa del Rei que enguany se celebra a Màlaga. L’Iberostar Tenerife és el rival en els quarts de final. Per escalfar l’ambient i promocionar l’esmentada promoció de l’equip que entrena Ibon Navarro en unes de les competicions més atractives del bàsquet mundial, el club andorrà va llançar aquest diumenge un muntatge audiovisual a través de les xarxes socials que ha esdevingut viral. No només via el mateix canal; diverses cadenes de televisió espanyoles se’n van fer ressò durant tot el dia.

El ‘leit motiv’ de tot plegat és retre homenatge al que, en to de broma, el club, a través del seu cap de comunicació i ideador de tot plegat, Gabriel Fernández, considera el malagueny més universal. I no parla de Picasso ni d’Antonio Banderas. Es refereix a Gregorio Esteban Sánchez, un humorista i ‘cantaor’ de flamenc que es va fer famós la dècada de 1990 en aparèixer en diversos programes de les televisions espanyoles. En el vídeo llançat ahir, els jugadors del MoraBanc emulen algunes de les mítiques frases d’un humorista que com a nom artístic va adoptar el de Chiquito de la Calzada.

I és precisament la primera part de l’esmentada denominació el que permet al MoraBanc rebatejar-se per a la competició malaguenya. El ‘hashtag’ #EquipoChiquito va esdevenir durant aquest dilluns viral, i es preveu que aquest divendres quan l’equip andorrà entri en competició, molts dels seguidors que ompliran el pavelló Martín Carpena animaran el conjunt del Principat pel sol fet de la simpatia que ha causat el muntatge. De ben segur que el públic local, mentre no sigui l’Unicaja el rival, estarà a favor del MoraBanc.

Etiquetes

Comentaris

Trending