El Morabanc, amb una gran segona part, guanya a Grècia i acaba segon de grup a l'Eurocup

El triomf del Virtus Bolonya a Mònaco impedeix que els andorrans siguin primers tot i la seva victòria a la pista del Promitheas (66-80)

Senglin llença a cistella durant el partit d'aquest dimarts.
El Morabanc Andorra passa a la segona fase de l'Eurocup de bàsquet com a segon del grup A després de la seva victòria a la difícil pista del Promitheas Patras i de la victòria del Virtus Bolonya a la del Mònaco ( 72-81) tot i que els italians havien començat perdent per 24-11 en el primer quart.  Els andorrans s'han rescabalat, d'aquesta manera, de la derrota de dissabte passat a la lliga contra l'Iberostar Tenerife.

El Morabanc ha pogut marcar diferències en el tercer quart després d'una primera part amb alts i baixos per part dels dos equips. En el primer quart, l'equip d'Ibon Navarro semblava ben encaminat amb un 5-14 que ha estat igualat pels grecs amb un parcial de 9-0. A partir d'aquí el Morabanc s'ha estancat i fins i tot s'ha empassat dos atacs en exhaurir la possessió.

Un triple de Jelinek, però, permetia que es tanqués aquest període amb un 16-19. Les errades i les pilotes perdudes posaven els grecs per davant gràcies a un parcial de 13-5 (29-24). Malgrat el poc encert de Todorovic, el Morabanc podia tancar el quart amb un 36-35.

En el tercer, els triples de Walker i Jelinek han impulsat els andorrans que han posat el marcador en 48-57 amb un parcial de 12-22. Amb el partit encarrilat entraven en pista Alexis Bartolomé i Carrasco en el seu debut a l'Eurocup. Els grecs jugaven sense els seus referents i el Morabanc guanyava de 10 (60-70) a falta de 4 minuts per al final. Es confirmava la setena victòria, cinquena consecutiva a l'Eurocup gràcies a una bona defensa i a l'efectivitat en l'atac estàtic.

PROMITHEAS PATRAS (66): Kaselakis 12, Katsivelis 7, Robinson 4, Ellis 13, Mantzoukas, 7 -cinc inicial-, Babb 6, Kouroupakis 6, Fieler 2, Lypovyy 3, Kafekas 3, i Bazinas, 3.

MORABANC ANDORRA (80): Llovet 12, Massenat 0, Walker 16, Senglin 12, Musli, 12 -cinc inicial-, Hannah 15, Todorovic 0, Colom 0, Jelinek 11, Clark 2, Bartolomé 0, i Carrasco, 0.

Àrbitres: Mogulkoc, Silva i Nikolic.

Parcials: 16-19, 20-16, 15-24, 15-21 (66-80)