El monitor agredit per un menor a l’escola de Ciutat de Valls decideix deixar la feina

Lamenta que finalment l’expulsió hagi estat només de l’hora del menjador, càstig que considera “no adequat” i que se li recriminés que fes públic l’incident

Edifici educatiu  de Ciutat de Valls
Edifici educatiu de Ciutat de Valls

El monitor que el passat dijous va ser agredit per un dels alumnes de l’escola andorrana de segona ensenyança de Ciutat de Valls, més coneguda com el Roc, ha optat finalment per deixar la feina. El motiu és el fet que, finalment, el càstig al menor ha estat únicament l’expulsió del menjador, però no de les classes. A banda, denuncia que, des de la direcció del centre, se li ha recriminat que l’afer hagi transcendit públicament.

“Ara, ni el col·legi ni l’empresa [mitjançant la qual havia estat contractat] em donen suport”, ha afirmat el treballador que el passat dijous, quan intentava separar un menor d’un grup de companys amb els quals s’havia posat violent, va rebre fins a quatre cops de puny a la cara. Inicialment, al nen se l’havia expulsat uns dies del centre. La idea era que no tornés ja fins passades les festes de Nadal. Al final, però, aquest càstig s’ha modulat i només es limita a l’hora de menjador. Aquest dilluns, igual que farà la resta de la setmana, el noi assistirà a classe amb normalitat, i d’una a dues, l’hora del menjador, marxa a casa.

Davant d’aquesta situació, el monitor ha optat per deixar la feina “per voluntat pròpia” però al seu entendre, “obligat”, ja que considera que “la conseqüència, el càstig finalment imposat per haver pegat a un adult no es l’adequat”. Entén que el suport inicial que havia rebut, en forma de felicitació per la seva actuació i per com va reaccionar davant l’agressió, s’ha passat a un “aquí no ha passat res” que no li agrada.

De fet, ha lamentat, fins i tot se li ha recriminat el fet que l’assumpte hagi acabat transcendint públicament als mitjans de comunicació. El monitor no va tenir cap problema en explicar el que havia succeït al seu compte de Facebook i, posteriorment, a Altaveu. En concret, qui li ha criticat el fet que ho hagués explicat a les xarxes socials va ser la direcció del centre escolar.

Per tot això, ha optar per renunciar a continuar fent de monitor, tasca que complementava amb la seva ocupació habitual. El monitor, cal recordar, va patir un tall intern al llavi a conseqüència dels cops de puny rebuts. Tot i que sí que va posar els fets en coneixement de al polícia, va optar per no presentar denúncia.

Etiquetes

Edifici educatiu  de Ciutat de Valls

Relacionat

Expulsió temporal d’un nen de l’escola andorrana de Ciutat de Valls per agredir un monitor

Comentaris (14)

Trending