El Govern admet “consultes” sobre els contractes de Creu Roja però “cap denúncia”

Èric Jover recorda que la mateixa ONG i un bufet d’advocats han negat les acusacions de l’USdA i defensa la feina “d’alt valora afegit” que realitza l’entitat

Una ambulància de la Creu Roja.
Una ambulància de la Creu Roja.

El Govern ha admès que el departament de Treball ha rebut “consultes” sobre els nous contractes que està fent signar la Creu Roja als seus treballadors però que, en cap cas, s’ha rebut cap denúncia. Des de l’executiu, s’ha recordat que aquests canvis s’emmarquen dins l’obligació que estableix la llei de relacions laborals de posar per escrit tota relació de treball i s’ha volgut defensar la tasca “d’alt valor afegit” que fa anys que es realitza des de l’ONG.

Preguntat sobre les crítiques fetes des de la Unió Sindical (USdA), Jover ha recordat que el que està fent la Creu Roja és “la seva tasca”, ja que “la llei obliga a transformar els contractes orals en escrits”. A la vegada, ha reconegut que el departament de Treball sí que ha rebut alguna “consulta” per part d’empleats de l’ONG però que “no hi ha hagut cap denúncia sobre cap incidència en el trasllat de clàusules orals a escrites”. A banda, El portaveu de l’executiu ha volgut recordar que les acusacions han estat desmentides tant per la mateixa entitat com per un bufet d’advocats.

Jover ha avançat que des del Govern s’està disposat a “analitzar tota la informació que ens arribi”. A la vegada, ha volgut remarcar que, per ara, “no ens costa cap denúncia associada” i, de fet, ha volgut sortir en defensa de l’entitat. I és que, ha recordat, “hem de remarcar la tasca que realitza aquesta ONG, amb projectes que suposen un alt valor afegit pel país”.

Etiquetes

-

Relacionat

La majoria dels tècnics de transport de la Creu Roja es revolten contra les acusacions de l’USd’A
Jordi Fernández, Josep Pol i David Fraissinet, director, president i vicepresident de la Creu Roja Andorrana

Relacionat

La Creu Roja diu que ha aplicat la llei per convertir els contractes verbals en escrits
-

Relacionat

L’USd’A denuncia greus corrupteles i malestar a la Creu Roja 

Comentaris (1)

Trending