El Fener Boulevard s’omple de gent en una exhibició motorista

(AMB VÍDEO) Les piruetes del pilot acrobàtic Emilio Zamora fan les delícies del públic en la presentació de l’equip Reale Avintia Racing del resident Rubén Xaus

-
-
Un tram del carrer Na Maria Pla d’Andorra la Vella, el cor del Fener Boulevard, s’ha omplert aquesta tarda de gent -prop de mig miler de persones- i ferum de gasolina cremada i pneumàtics desgastats en la presentació de l’equip de Moto GP Reale Avintia Racing, que dirigeix l’expilot resident Rubén Xaus. Les piruetes del pilot acrobàtic Emilio Zamora han fet les delícies del públic.

L’excusa, entre cometes, era la presentació de l’esmentat equip, que ha instal·lat la seva ‘motor home’ en l’espai que havia ocupat l’antiga i ja desapareguda caserna dels bombers. Tito Rabat i Johann Zarco, incorporació de luxe per aquesta temporada, són els dos pilots de l’equip dirigit per Xaus. Rabat i Zarco han signat autògrafs a totes aquelles persones que ho han volgut.

La presentació de l’equip s’ha fet entre exhibició i exhibició de Zamora, que ha deixat bocabadats a petits i a grans. Fent anar diversos tipus de motos gairebé soles. Fent el pi damunt la moto en marxa o clavant la roda davantera per aixecar la posterior. Les accelerades i els aplaudiments no han faltat en un carrer que durant dues hores llargues ha quedat inutilitzat per a la circulació ordinària.  

 

Comentaris (2)

Trending