El departament de Manteniment de Sant Julià ha de netejar d'herbes la plaça de la Germandat

El confinament i la manca d'activitat provoquen imatges inèdites al centre de la parròquia laurediana

-
-
El departament de Manteniment del comú de Sant Julià de Lòria ha hagut de netejar d'herbes la plaça de la Germandat, al centre de la parròquia. El confinament amb la manca d'activitat que això suposa, afegit a la pluja dels darrers dies, ha propiciat el creixement de l'herba entre les plaques de la plaça.

Els operaris de Manteniment han netejat la superfície de la plaça aquest dimecres. El lloc més cèntric de la població que és normalment l'espai de joc dels infants està buit des de fa dies, així com el recinte universitàri, el Centre cultural i de congressos lauredià i les terrasses dels dos establiments de la plaça. Els dos consultoris mèdics també tenen menys clients del que sol ser habitual. El comú lauredià ha agraït per mitjà de les xarxes socials el treball de l'equip d'operaris del departament "que treballen mentre la majoria respectem el confinament".

D'altra banda la corporació ha publicat la revista digital de periodicitat trimestral 'El comú amb tu', que recull la gestió dels darrers tres mesos, des de l'inici del mandat.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending