El cotxe del secretari general de Podem Andorra 'encén l'alarma' a l'ajuntament d'Alcorcón

Comentaris

El cotxe del secretari general de Podem Andorra \'encén l\'alarma\' a l\'ajuntament d\'Alcorcón
El cotxe del secretari general de Podem Andorra \'encén l\'alarma\' a l\'ajuntament d\'Alcorcón
  • Joan Seguí va viatjar amb un Mercedes 600 matriculat al Principat fins a la població madrilenya per visitar els seus 'col·legues' de Podemos
  • La presència d'un vehicle estranger i de cert nivell en el lloc assignat per estacionar a una regidora 'podemita' va arribar a mobilitzar la policia

¿Qui li havia de dir a Joan Seguí que el seu Mercedes 600 ja veterà seria protagonista a Alcorcón? ¿I que a punt va estar, la presència del vehicle en l’aparcament de l’Ajuntament d’aquella població madrilenya, de fer activar un protocol de vigilància extrema? Seguí, duaner, expresident del sindicat que aglutina els agents de la duana, i actual secretari general de Podem Andorra va viatjar fins a l’àrea metropolitana de Madrid, dimarts, per, com a mínim, visitar els seus homòlegs de Podemos Alcorcón. Que un cotxe d’alta gamma -encara que ja amb uns quants anys d’antiguitat (matrícula G-…) i matriculat al Principat ocupés la plaça d’una regidora ‘podemita’ va sorprendre. Pel fet que el vehicle era del nivell que era i perquè era estranger.

Tot plegat va succeir dimarts a la tarda quan en la planta d’aparcament habilitada per a treballadors municipals i càrrecs polítics de l’ajuntament d’Alcorcón s’hi va veure el Mercedes andorrà. Mentre l’estacionament va estar ple de cotxes no va passar res. Però a mida que es va anar buidant el vehicle va començar a fer-se notar. Quan alguns empleats van veure que es tractava d’un cotxe desconegut que ocupava el lloc de la regidora de Podemos (sota la denominació concreta de Ganar Alcorcón en aquest cas) Raquel Rodríguez hi va haver certa alarma i es va contactar amb la policia. Els agents que van acudir al lloc van començar a fer les degudes constatacions.

El nivell d’alerta que hi ha a molts països d’arreu del món, i a Espanya també, va fer que es comencessin a adoptar mesures. El primer que es va fer va ser comprovar que el cotxe en qüestió no estava en el registre d’automòbils autoritzats per estacionar en aquell indret. Sorprenia més tot plegat perquè a pocs metres d’aquell lloc hi havia un aparcament públic. Quan els policies ja avançaven amb les seves tasques indagatòries per mirar d’identificar el cotxe com a pas previ, si calia, per activar el protocol antiterrorista va aparèixer Raquel Rodríguez i “un acompanyant”, segons portals digitals espanyols, que va resultar ser el propietari del cotxe.

Hores després, una de les xarxes socials de difusió d’informació dels cercles de Podemos explicava que el secretari general de Podem Andorra, Joan Seguí, havia visitat la seu de Podemos Alcorcón, que va ser atès per l’esmentada Raquel Rodríguez i el portaveu de comunicacions de la formació Carlos Ivars. Dubte resolt. Seguí era el propietari del vehicle ‘conflictiu’, tal i com han confirmat a l’Altaveu altres fonts consultades que han assegurat que el duaner va adquirir l’automòbil de segona mà a canvi, entre altres, com a mínim d’un Ranger que tenia. Sorprenia a Alcorcón que un ‘podemita’ tingués un cotxe d’aquell nivell. En tot cas, els ‘podemets’ andorrans fan aquestes coses. Alguns, almenys.

Podemos Alcorcón explica que la xerrada amb Seguí va ser “molt interessant” i remarca que “Podem Andorra avui dia està constituït com a partit”. Diu, també, que “la lluita social i les polítiques socials són ara la prioritat a Podem”. I encara hi afegeixen: “Tota la nostra estima a aquesta gent increïble que ha donat un gran pas per pal·liar i crear uns paquets socials que a Andorra no existeixen ja que el Govern conservador és ja una rèplica del PP ‘matxacant’ els pocs drets socials que hi ha al país veí”. Seguí, però, va viatjar a la població madrilenya amb un cotxe que, asseguren alguns entesos, consumeix uns 22 litres de combustible cada cent quilòmetres.

Comentaris

Trending