El comú de Sant Julià adjudica una obra de 140.000 euros onze mesos després de convocar el concurs

Serà el dotzè dipòsit i captació d'aigua de la parròquia i s'ubicarà al torrent dels Fenerals, a la carretera d'Os de Civís

Un dels dipòsits d'aigua de la parròquia laurediana.
Un dels dipòsits d'aigua de la parròquia laurediana.
El comú de Sant Julià de Lòria ha adjudicat a l'empresa Locubsa la construcció d'un dipòsit i captació d'aigua al torrent dels Fenerals per un import de 139.885,18 euros. El termini d'execució de l'obra és de 90 dies. El concurs es va convocar al BOPA el 19 de desembre del 2018 i tot i que la modalitat de contractació era urgent, no s'ha adjudicat fins pràcticament un any després.

El nou dipòsit i captació d'aigua que serà el dotzè de la parròquia s'ubicarà a la carretera CG6 que va a Os de Civís. Es completa, d'aquesta manera, el desplegament anunciat pel comú fa dos anys en el capítol d'inversions i fer front  a l'augment de població que ja frega els 10.000 habitants, sent la parròquia que ha tingut un creixement més gran durant el 2018. 

Ara les instal·lacions comunals permeten cobrir totes els indrets de la parròquia laurediana i en aquest sentit cal destacar els dipòsits de Montllobar (la Rabassa),  la Plana del Banc de JuberriCerters, font de Joans, Bixessari o Coll Jovell.

Tot i que és una construcció necessària ha patit un llarg recorregut, iniciat, amb l'acord del comú,  el 12 de desembre del 2018 i culminat el 13 de novembre. Pel que fa als diners que s'invertira, quasi 140.000 euros, cal recordar que una de les darreres captacions i dipòsit d'aigua que es va construir, el de la Peguera va tenir un cost de 120.000 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending