El comercial immobiliari que feia festes en casa aliena

Una agència del sector del país acomiada un empleat després de rebre una denúncia per part del propietari d’un pis que la immobiliària gestionava en descobrir que s’hi feia una celebració sense permís

-
-
Una empresa immobiliària del país ha acomiadat un comercial de la firma, orientada a l’alt standing, després que un client, propietari d’un pis que tenia en gestió l’esmentada agència, interposés una denúncia en descobrir que l’habitatge estava ocupada sense que ell en tingués coneixement. És més, segons les fonts consultades, almenys en l’ocasió detectada s’hi estaria celebrant una festa suposadament promoguda o almenys consentida pel comercial en qüestió.

Als responsables de la immobiliària no els hauria costat gaire saber qui controlava l’esmentat habitatge. Els fets, que han agafat volada ara entre el sector immobiliari, haurien succeït fa uns dos mesos, i han suposat que el treballador de l’empresa hagi estat acomiadat de manera fulminant, segons les fonts consultades, que han assegurat que una petita indagació dels responsables de la immobiliària hauria permès saber que no era la primera vegada que passava. Les fonts, però, no han pogut precisar si les ‘festes’ el comercial sempre les muntava en el mateix habitatge o anava rodant entre aquells dels quals en disposava l’accés. 

L’incident ha causat perplexitat en el sector immobiliari. Tot i que és un món acostumat a eventualitats i incidències no sempre lògiques -no seria inhabitual, per exemple, haver de fer fora un comercia o un administratiu per haver-se quedat diners d’alguna operació, per exemple-, aquells professionals del sector que han tingut coneixement del fet han quedat estupefactes. Fer ús il·legítim d’un habitatge no seria el primer cop. Però per fer-hi festes sense permís és la primera vegada que hauria transcendit.

Comentaris (2)

Trending