Vuit estudiants de batxillerat fan les proves presencials per intentar pujar nota

Els exàmens s’han celebrat a la biblioteca de l’escola, seguint les mesures anticoronavirus com ara mascaretes, separació entre els presents i neteja i desinfecció de l’espai abans i després

Alumnes de batxillerat en una prova escrita.
Alumnes de batxillerat en una prova escrita. Altaveu

Els alumnes de segon de batxillerat que han volgut aprofitar la possibilitat de pujar nota van fer entre dilluns i dimarts els exàmens presencials de les diferents competències. En total, s’han fet vuit proves a les quals s’han presentat vuit estudiants, seguint els protocols necessaris per minimitzar el risc de contagi de coronavirus. Els resultats es coneixeran aquesta mateixa setmana.

La possibilitat de millorar la nota d’avaluació continuada es podia derivar en dues alternatives. Una, la que més s’ha emprat, la petició perquè es corregissin les proves fetes els dies previs a l’esclat de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus. La segona era la realització d’uns exàmens específics, que s’han fet adaptant-se a la necessitat d’extremar les mesures de protecció contra la Covid-19.

L'escola andorrana de batxillerat.

Relacionat

Educació proposa als alumnes que havien de fer les POB proves limitades per pujar nota

Segons ha explicat a Altaveu la directora de l’Escola Andorrana, Maite Casals, s’han fet vuit exàmens presencials, cinc el dilluns i tres més el dimarts. Fins a vuit estudiants han optat a fer alguna de les proves. L’escenari escollit ja va ser especial. Es va decidir habilitar la biblioteca de l’escola andorrana de batxillerat. “És molt gran i cinc alumnes hi caben perfectament”, ha apuntat.

 Els alumnes han hagut d’estar, igual que els col·laboradors que feien de vigilància i el directiu que coordinava l’operatiu, tota l’estona amb mascareta i sempre mantenint la distància de dos metres entre ells. A banda, l’espai va ser netejat acuradament tant abans de cada prova com després.

L'escola andorrana de batxillerat.

Relacionat

Només vint alumnes de batxillerat s’apunten a les proves per pujar nota

Casals ha explicat que els resultats no trigaran a estar disponibles pels estudiants. De fet, aquesta mateixa setmana ja es podrien comunicar i, per tant, acabar de tancar la nota definitiva amb què acabaran el batxillerat. A partir d’ara, els alumnes podran centrar-se a preparar altres exàmens que poden fer si encara volen millorar més la qualificació, com a les PAU espanyoles.

Comentaris

Trending