Les vacances de Nadal permeten fer net a les escoles: ni un sol estudiant confinat

Les dades reportades aquest dimarts pel ministeri de Salut indiquen que només es mantenen en vigilància passiva tretze aules

Classe d'una escola.
Classe d'una escola. ARXIU

Les vacances de Nadal han permet fer net a les escoles, al centre d’ensenyament. Caldrà veure com s’afronta la represa de l’activitat lectiva, que s’ha de produir entre dijous i dilluns que ve. Però segons les dades reportades aquest dimarts pel ministeri de Salut, hores d’ara, formalment, no hi ha cap aula confinada, ni totalment ni parcialment.

Això sí, segons aquestes mateixes dades, hi ha tretze classes que tenen vigilància passiva. Això vol dir que alguns dels seus integrants han d’estar observants en relació als símptomes perquè haurien estat contacte no estret d’un cas positiu. La durada de les vacances, més llargues que en el cas de l’aturada de Tots Sants, ha permès que s’hagin donat per recuperats els casos positius detectats en les aules.

Ara caldrà veure si el retorn a les aules portarà nous contagis, que en portarà segur. El que s’haurà de veure és la quantitat d’infeccions i, sobretot, la velocitat amb què eventualment es puguin produir.

Comentaris (1)

Trending