La Universitat d’Andorra reprèn l’Aula d’Estiu

El programa de cursos oferirà set formacions en matèria de salut i benestar, educació i entorns laborals

Edifici de la Universitat d'Andorra.
Edifici de la Universitat d'Andorra. ARXIU

La Universitat d’Andorra (UdA), reprèn l’Aula d’Estiu, el programa de cursos que arribarà aquest juny a la seva cinquena edició. L’any passat, a causa de la situació sanitària, no es va poder organitzar. Aquesta iniciativa té com a objectiu contribuir a la formació de l’equip humà del centre i els professionals del país, així com innovar en els models d’ensenyament en els àmbits tecnològic, científic i humanístic.

Els set cursos que s’impartiran en aquesta edició de l’Aula d’Estiu estan relacionats amb les àrees de salut i benestar, l’educació i els entorns laborals. Les formacions seran de curta durada, d’unes quatre hores aproximadament, i tindran lloc de manera presencial a l’UdA. El nombre màxim d’estudiants per grup serà reduït per tal de garantir una atenció personalitzada i per donar compliment a les mesures sanitàries. A tots els alumnes que assisteixin al 80% de les sessions se’ls lliurarà un certificat. A més, en proporció de la durada de cada formació, s’acreditarà amb crèdits europeus de lliure elecció.

El programa tindrà lloc del 22 de juny al 5 de juliol i els cursos estaran dirigits tant als professionals de l’ensenyament, els estudiants i el personal universitari, els professionals d’altres àmbits i el públic en general. En les sessions centrades en els entorns laborals, destacaran les formacions encaminades a aprofundir sobre el treball de la igualtat en l’aspecte organitzatiu, coincidint amb l’entrada a tràmit parlamentari del projecte de llei per a l’aplicació efectiva del dret a la igualtat del tracte i d’oportunitats i a la no-discriminació entre dones i homes.

Etiquetes

Comentaris

Trending