L’UdA celebra l’acte de fi d’estudis amb la presència de la primera promoció del màster en Educació

L’acte ha comptat amb la participació d’una seixantena d’estudiants que rebran el lliurament oficial de títols el proper 3 d'octubre

Estudiants que han acabat els seus estudis aquest curs.
Estudiants que han acabat els seus estudis aquest curs. UDA

Els estudiants de la Universitat d’Andorra (UdA) que enguany han acabat els estudis reglats presencials han celebrat, aquest divendres, l’acte de fi de carrera. L’esdeveniment, que habitualment se celebrava al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, ha tingut lloc a la sala d’actes del centre de formació professional d’Aixovall a causa de les obres que s’estan duent a terme a l’auditori lauredià.

La gran novetat de l’acte ha estat la presència de la primera promoció del màster en Educació, una titulació que es va posar en marxa el curs 2021-2022 i de la qual enguany ja n’han sorgit els primers titulats.

L’acte ha comptat amb la participació d’una seixantena d’estudiants dels bàtxelors en Informàtica, Administració d’empreses, Ciències de l’educació, Infermeria, així com del màster en Educació. Acompanyats dels seus familiars i amics, han escoltat els parlaments que s’han anat succeint, i han rebut l’orla de la promoció i la beca, una banda de roba que simbolitza el final d’aquesta etapa formativa a l’UdA.

Més enllà d’aquest acte festiu de comiat, el lliurament oficial de títols d’estat als graduats de tots els cicles, de mans del ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, tindrà lloc durant l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2023-2024 i de graduació de la promoció 2023, previst per al proper 3 d’octubre.

Comentaris

Trending