L'UdA acull la defensa d'una tesi doctoral sobre la discussió de textos en grup en entorns acadèmics

Actualment, 23 persones segueixen el programa de Doctorat i 13 estudiants l'han culminat amb la presentació del seu treball

La lectura de la tesi s'ha fet aquest dilluns a l'UdA.
La lectura de la tesi s'ha fet aquest dilluns a l'UdA. UdA

La Universitat d'Andorra (UdA) ha acollit aquest dilluns la defensa de la tesi doctoral  'Contribucions de la discussió de textos en grup en entorns acadèmics d’Educació Superior. Estudi de cas a la Universitat d’Andorra', a càrrec d’Helena Prieto Sanz.  Actualment, 23 persones segueixen el programa de Doctorat de l’UdA, i  durant els propers mesos la Universitat acollirà les defenses de cinc tesis doctorals. Des de l’inici del programa, fa 11 anys, 13 persones s’han doctorat per la Universitat d’Andorra, i el 61% d’aquestes estan actualment codirigint tesis doctorals.

Aquest any s'ha batut el rècord de preinscripcions al programa de Doctorat de l’UdA.  El rector, Miquel Nicolau, ha destacat que l’UdA és l’única institució pública del país encarregada de la formació de personal investigador i que el programa de Doctorat està cada cop més posicionat, superant cada any les expectatives inicials.

El passat mes de juliol es va tancar la tesi doctoral sorgida del primer ajut de la Universitat per a investigadors en formació, atorgat a la doctoranda Blanca Carrera. La tesi es va desenvolupat en el marc del Grup de recerca interdisciplinari en educació (GRIE) i porta per títol 'La formació inicial de mestres des d’un enfocament competencial i plurilingüe: estudi de cas del bàtxelor en Ciències de l’educació de la Universitat d’Andorra'.

La tesi llegida aquest dilluns és la segona de l'actual curs 2021-22 i ha anat a càrrec d'Helena Prieto amb el títol 'Contribucions de la discussió de textos en grup en entorns acadèmics d’Educació Superior. Estudi de cas a la Universitat d’Andorra'.  El programa de Doctorat s'ha anat consolidant com ho demostren els 23 estudiants que el segueixen en aquest curs.

Comentaris (1)

Trending