Tres joves obtenen els diplomes del 9è curs del Cos de Voluntaris per la Natura

Així han acreditat els seus coneixements en gestió forestal, jardineria i ramaderia apresos a la formació

Entrega dels diplomes del 9è curs del Cos de Voluntaris per la Natura
Entrega dels diplomes del 9è curs del Cos de Voluntaris per la Natura

Aquest dilluns s’han lliurat els diplomes als tres joves que han obtingut la titulació del 9è curs del Cos de Voluntari per la Natura. Així, podem acreditar que han adquirit els coneixement en gestió forestal, jardineria i ramaderia que s’ensenyen en aquesta formació.

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, la cònsol major de la Massana, Olga Molné i el conseller de Medi Ambient del comú, Sergi Gueimonde, han sigut els encarregats d’entregar els tres diplomes als joves. En aquest curs, les pràctiques sobre el terreny tenen un gran pes per assolir els coneixements. Enguany, els participants han portat a terme treballs com ara un jardí sostenible o l’arranjament de camins amb la tècnica de la pedra seca.

El Cos de Voluntaris per la Natura va néixer al 2013 de la mà del comú de la Massana, amb el suport del Govern i diversos col·laboradors, amb l’objectiu de donar una sortida professional als joves que havien quedat fora del circuit educatiu. Per això, fa cinc anys la formació es va integrar al programa Focus 16/20 de Foment de l’Ocupabilitat.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending